Search the Community

Showing results for tags 'dead' in content updated in the last year.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Frontpage, Forum Information and General LEGO Discussion
    • Guest Section - PLEASE READ BEFORE YOU REGISTER!
    • Frontpage News
    • Forum Information and Help
    • General LEGO Discussion
  • Themes
    • LEGO Licensed
    • LEGO Star Wars
    • LEGO Historic Themes
    • LEGO Action and Adventure Themes
    • LEGO Pirates
    • LEGO Sci-Fi
    • LEGO Town
    • LEGO Train Tech
    • LEGO Technic, Mindstorms & Model Team
    • LEGO Action Figures
    • Special LEGO Themes
  • Special Interests
    • Minifig Customisation Workshop
    • LEGO Digital Designer and other digital tools
    • Brick Flicks & Comics
    • LEGO Mafia and Role-Play Games
    • LEGO Media and Gaming
  • Eurobricks Community
    • Hello! My name is...
    • LEGO Events and User Groups
    • Buy, Sell, Trade and Finds
    • Community
    • Culture & Multimedia

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Country


Special Tags 1


Special Tags 2


Special Tags 3


Special Tags 4


Special Tags 5


Special Tags 6


Country flag

Found 3 results

  1. Hello, I am reaching out to all 12v train users. I recently purchased and received a 12v train (the 7725). Unfortunately the motor is dead, I put it on the track after building the whole model and setting all the track up to find it not moving. At first I thought maybe if it hadn't run in awhile it would need a little help. That didn't work so I tried it by just connecting a wire to the motor itself and gently moved the wheels. The motor started to produce a light smoke so I immediately shut the power off and haven't tried anything since. I did see some life though at one point, it did move about 1/16 of a turn at best and I could hear it trying to move. If the seller is cooperative hopefully I can work something out with him. If not I was hoping many people on this forum could lead me in the right direction. Here is what I know about the motor: It looks to have been opened before. It is the version with the separate bogie pin. From what I can see there is some hair spun around the axles. I am wondering if I need to completely give up on the motor or if there is a way to fix or replace just the motor inside. I am really lost and would love any help that someone could give me. I looked for awhile but I haven't found a post about someone having the same problem as me. Even if someone has a broken lego casing for the motor but there electrics still work I could be interested in that as well. Thanks, -RailCo
  2. I'll call LEGO customer service in the morning (actually later today, yes I am up late ). Hoping someone here has a quick fix. I have a new EV3 brick with rechargeable battery. Recharged the battery while attached to the brick, the brick was initially on, then auto-powered off about half way through. Now, the brick will not turn on - the center button does not move nor can it be depressed - no 'click' when pressed, left/right up/down back buttons all 'click' as normal. Any thoughts on how to reset or what's up. I get the same result regardless if rechargeable or AA alkaline batteries are used.
  3. https://mmos.com/new...down-in-october Did any one even play it any more. I remember it being F2P, so I think this might be a reason its failing I need one more fig to finish the game and then I went to log in and it said I needed to pay to play. The fact that lego made a game free that you need to buy the figs was ok. But then they go and surprise us with it being pay to play the game and buy figs. I think that turned every one off. (the other thing that bugged me was they reset all the progress I made when I was in the closed beta so it "would be fair to new players" as the lego rep told me) EDIT Oh its being discussed in the rumors topic I see. Can staff just merge it if this is unneeded