Search the Community

Showing results for tags 'powered up xl motor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Frontpage, Forum Information and General LEGO Discussion
    • Guest Section - PLEASE READ BEFORE YOU REGISTER!
    • Frontpage News
    • Forum Information and Help
    • General LEGO Discussion
  • Themes
    • LEGO Licensed
    • LEGO Star Wars
    • LEGO Historic Themes
    • LEGO Action and Adventure Themes
    • LEGO Pirates
    • LEGO Sci-Fi
    • LEGO Town
    • LEGO Train Tech
    • LEGO Technic and Model Team
    • LEGO Mindstorms and Robotics
    • LEGO Scale Modeling
    • LEGO Action Figures
    • Special LEGO Themes
  • Special Interests
    • The Military Section
    • Minifig Customisation Workshop
    • LEGO Digital Designer and other digital tools
    • Brick Flicks & Comics
    • LEGO Mafia and Role-Play Games
    • LEGO Media and Gaming
  • Eurobricks Community
    • Hello! My name is...
    • LEGO Events and User Groups
    • Buy, Sell, Trade and Finds
    • Community
    • Culture & Multimedia

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


What is favorite LEGO theme? (we need this info to prevent spam)


Which LEGO set did you recently purchase or build?


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Country


Special Tags 1


Special Tags 2


Special Tags 3


Special Tags 4


Special Tags 5


Special Tags 6


Country flag

Found 1 result

  1. Hi To whom it may concern. My one month old 4x4 extreme 42099 lost power at the rear wheels. I then took it apart to see if something might be stuck in the gears etc. No, everything mechanical including hubs were fine. Ran the rear powered up XL motor outside the truck and found that it made a grinding noise vibrating excessively and started to sieze when rotating anti-clockwise (truck moves forward) , but reverse works fine. What to do? Is there such an replacement motor available? Think the motor overheated because of resistance when not being able to make a climb etc. overload. Or just a bad motor? Why does the motor vibrate excessively and struggle to rotate ONLY anti-clockwise? Have anyone had this issue? Please advice.