Jim

Test Poll with Unedited New Theme

Test poll  

19 members have voted

  1. 1. Does this work?



Recommended Posts

Here we go again. Please vote.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The results show in Chrome but not in Safari for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, JopieK said:

The results show in Chrome but not in Safari for me.

Your vote has not been registered.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So besides Jopie you all have succesfully voted. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, this gives me hope.

So there are people without a working poll?!? (which is good in this case)

Share this post


Link to post
Share on other sites

on firefox on windows 7 prof

voted "lets see", vote box disappeared after it thanked me for my vote, did a refresh of the page, vote boxes reappeared, clicked "show votes" instead and vote boxes and "show votes" disappeared ... gave up !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Doesnt work for me either. (Safari)

[On a slightly off topic matter; an old problem returned. Going to the next page makes the page freeze and you need to refresh.]

Edit: that seems to be working again, for some reason it didn't for me. 

Edited by LvdH

Share this post


Link to post
Share on other sites

on IE10 does not work. After having voted impossible to look at the results. The poll dissapeared...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yeap works perfectly, Windows 7 & Chrome

Edited by LucyCol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Windows 8/Chrome and nay, 'tis not working.

EDIT: The 'next' page button seems to be temperamental again, fading page to ghostly white and not actually loading the next page. Don't know if this is something to do with the theme, I remember it was a major problem a while ago.

EDIT #2: Indeed, it know works as you would expect, as of 18:15 UK time. Perhaps due to the fact I have posted in the thread. Also, the aforementioned next-page-loading-failure still exists. Sometimes slow loading, sometimes complete failure to change page.

Edited by ColletArrow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to tell, but for me still the same error:

Voted - Poll disappears - Refresh (F5) - Voting question appears again, my vote is not registered.

Win10 / Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites

I voted using Chrome, however the results option disappears.  Version 60.0.3112.101 (Official Build) (64-bit)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voted, options disappeared, refreshing the page brought it back, but when clicked on Show results, nothing happens.

Win 7, Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope.. same as @Milan - Voted.. dissappeared... show results did nothing.. and I could vote again (with no success)

 

Win10, Chrome (even disabled ublock origin adblocker!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Milan said:

Voted, options disappeared, refreshing the page brought it back, but when clicked on Show results, nothing happens.

Win 7, Firefox.

Same for me, but on Chrome on Windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.