Jump to content


EB Tech Help


50 replies to this topic

#26 ILikePi

ILikePi

    Posts: 2105
    Joined: 29-January 09
    Member: 5159
    Country: USA

Posted 24 December 2009 - 04:40 AM

View PostThe Who, on Dec 23 2009, 03:29 PM, said:

I guess it's Windows, if that's a browser. I'm not exactly an expert, and I don't really know what a lot of these things are.
By browser he means the program you use to browse the internet. Some examples of a web browser are Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox. :wink:

Also, Windows and Macintosh are operating systems.

I'm one and a half years younger than you but I know this stuff (I'm not an expert either)! :tongue:

Edited by ILikePi, 24 December 2009 - 04:42 AM.

Find out more about me on my WIP About Me page!
Latest LDD model: 7263 Temple Escape - Flickr - Brickshelf - My Collection (Brickset)


#27 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19377
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 24 December 2009 - 04:47 AM

View PostThe Who, on Dec 24 2009, 10:29 AM, said:

I guess it's Windows, if that's a browser. I'm not exactly an expert, and I don't really know what a lot of these things are.
I can't even try to help you unless you can tell me that, but chances are if you don't know then you are using I.E. See one of these in your window?

Posted Image





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#28 WhiteFang

WhiteFang

  • Beep beep!


    Posts: 16097
    Joined: 31-December 07
    Member: 2351
    Country: Singapore

Posted 24 December 2009 - 05:02 AM

Let Siegfried, our EB Computer Resident knows the IE version too. I believe the latest IE Browser right now is IE8.

Go under Help, and click "About Internet Explorer" to see your current version.

My BrickLink Store // Sign up for Reviewers Academy // Trains & Town Reviews // Black Knights Kingdom (EBRP) // Watch out EB News!

Click here to find out more about WhiteFang


New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide


My name is Wilhalm Bloodaxe and I am back to be part of the Ragnarök Now Redux.

Lord Kenneth Valise, Level 1 Knight, 28yrs old human
Power: 4 Health: 10/10 Gold: 10
Inventory: One potion, a Greatsword (WP: 3) and a Shield (SP: 2)


#29 Big Cam

Big Cam

  • A good mood, too.


    Posts: 13999
    Joined: 02-April 09
    Member: 5701
    Country: USA

Posted 24 December 2009 - 02:18 PM

View PostThe Who, on Dec 23 2009, 04:05 PM, said:

I tried those earlier, and neither worked.

I guess I need to do that when you are logged on?

Um...In simpler terms, please? :blush: That does sound right, though, that it is not updating the page and is instead loading from memory.
If you are using Internet Explorer.
Go to Tools> Internet Options>Delete Files.

This will delete all our internet stores files, minus passwords and stuff like that.

Most of the time this will fix cache issues like this.

#30 The Who

The Who

  • No more boogers


    Posts: 1418
    Joined: 24-February 08
    Member: 2808
    Country: United States

Posted 24 December 2009 - 08:30 PM

View PostSiegfried, on Dec 24 2009, 04:47 AM, said:

I can't even try to help you unless you can tell me that, but chances are if you don't know then you are using I.E. See one of these in your window?
Yep, got that.

View PostWhiteFang, on Dec 24 2009, 05:02 AM, said:

Go under Help, and click "About Internet Explorer" to see your current version.
I did, and it does say it's IE8.

Big Cam, I might try that in a minute, and see what it does.
"When informed of the waiting period on guns at walmart; it is not infact witty to reply asking where the chainsaws are. Police will be notified."

Like free third person shooters? Online? You should join me on Battlefield Heroes, make sure you use this link.
Battlefield Heroes Link

#31 JCC1004

JCC1004

    Posts: 2044
    Joined: 29-December 08
    Member: 4845
    Country: United States

Posted 18 January 2010 - 01:10 AM

I noticed there is no tool bar or smiley selection when I go to make a post or PM. When I press edit there is no choice between full and quick. You're automatically taken to full edit. My "Incoming PM" box opened differently. I'm utterly confused. Is this a new change? A glitch I'm having?




Thanks,
JCC1004


#32 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19377
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 18 January 2010 - 01:13 AM

There have been no changes. It seems to be a glitch at your end... and one that I've never encountered.





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#33 JCC1004

JCC1004

    Posts: 2044
    Joined: 29-December 08
    Member: 4845
    Country: United States

Posted 18 January 2010 - 01:19 AM

View PostSiegfried, on Jan 17 2010, 08:13 PM, said:

There have been no changes. It seems to be a glitch at your end... and one that I've never encountered.
That's weird. It's working fine now after I rebooted. :wink:

#34 Zarkan

Zarkan

  • Greviously Renamed Gungan


    Posts: 2426
    Joined: 08-December 05
    Member: 569
    Country: USA

Posted 18 January 2010 - 10:17 PM

View PostJCC1004, on Jan 18 2010, 02:19 AM, said:

That's weird. It's working fine now after I rebooted. :wink:

I think I had this problem once myself, and I probably used the same solution. Dunno what could be causing it, though.  :sceptic:

Posted ImagePosted ImagePosted Image


#35 Big Cam

Big Cam

  • A good mood, too.


    Posts: 13999
    Joined: 02-April 09
    Member: 5701
    Country: USA

Posted 18 January 2010 - 10:21 PM

The only differance I see is in your text color choice, it was green, then purple for a while, now black bold and then green again :wacko:

But no, I have not had this problem.

#36 JCC1004

JCC1004

    Posts: 2044
    Joined: 29-December 08
    Member: 4845
    Country: United States

Posted 21 January 2010 - 01:14 AM

View PostBig Cam, on Jan 18 2010, 05:21 PM, said:

The only differance I see is in your text color choice, it was green, then purple for a while, now black bold and then green again :wacko:

But no, I have not had this problem.
The purple change was just me messing with The Crazy One. I also wanted to change for awhile, purple is also my second favorite color. The bold was because the tool bar was missing (the reason why I made this) I could manually type the bold code but the color code is far to complex for me to remember.

This problem is resolved. If someone wants to close it go ahead.


#37 RileyC

RileyC

  • >-- Stupid Cupid --> <3


    Posts: 2999
    Joined: 10-February 09
    Member: 5251
    Country: New Zealand

Posted 21 January 2010 - 04:07 AM

Speaking of changes... When did EuroBricks get RSS feeds?

Formerly gone by the name of "Roncanator"

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted ImagePosted Image Posted Image Posted Image

Playing as Yasuko a Model in Yakusa Family Mafia
Played as Rickety Cannon a Town Nerd in Dr. Bloodbrick's Asylum II: Fraulein Bloodbrick Mafia
Played as Ruxana a Town Pilot in Baritones 3 Mafia
Played as Roweena Karnata a Town Guard General turned Dark One in The Coming Darkness Mafystery
Played as Cookie Custer an Insane from Spider Ward in Dr. Bloodbrick's Asylum Mafia
Played as Ron Canter a Town Folk turned Noodles Family in Eurodina Mafia
Played as Todd "Bulltoad" Bulstrode an Innocent from Slytherin in Hogwarts Mafia
Played as Ron Callister a Sane Pilot in Dystopia Mafia
Played as Ron Toreil an Honoured soldier in Imperial Soldier's Mafia


#38 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19377
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 21 January 2010 - 11:26 AM

View PostRoncanator, on Jan 21 2010, 02:07 PM, said:

Speaking of changes... When did EuroBricks get RSS feeds?
Recently. Shhhh! Secret!  :grin:

View PostJCC1004, on Jan 21 2010, 11:14 AM, said:

This problem is resolved. If someone wants to close it go ahead.
Cool.  :sweet:





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#39 Sandy

Sandy

  • It's definitely not an anagram!


    Posts: 10890
    Joined: 31-May 08
    Member: 3211
    Country: Finland

Posted 23 February 2010 - 09:25 AM

Hi! I noticed a worrying phenomenon yesterday and today that not all of my posts here go through. I click "Reply" normally and type in the post, but when I click "Add Reply", it jumps to the frontpage and not to the thread I've replied into. I then have to go back to my post and click the button again for it to go through.

I'm not sure if it does this every time I try to reply, though, but it has happened at least four times already. This hasn't happened in any of the other forums I go to, though.

I upgraded my Mozilla Firefox to a new version a few days ago, so it could be because of that, but has anybody else encountered this problem here? Can I do anything to fix it, maybe?

I appreciate any help you can give me, because it's quite annoying to have to go through such a hassle just to get a post through. Thanks in advance!

Edit: it happened again as I tried to post this topic for the first time.

~Now playing as Ellaria Arbour the Druid in Heroica RPG!~


#40 Shadows

Shadows

  • Awesome, brilliant, not redundant.


    Posts: 14598
    Joined: 30-April 07
    Member: 1558
    Country: USA

Posted 23 February 2010 - 09:30 AM

Haven't experienced anything resembling that. I'm on Firefox 3.5.8 under Win7. Let's see if anyone else has had this problem.

Shadows is looking for stalkers. Yep, you heard me right. CLICKY!



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here
Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide | Tutorials


#41 WhiteFang

WhiteFang

  • Beep beep!


    Posts: 16097
    Joined: 31-December 07
    Member: 2351
    Country: Singapore

Posted 23 February 2010 - 10:19 AM

Sandy, I was using my laptop for the past 24 hours yesterday or so, with the upgraded version of Firefox inside Window 7.0 (Basic), which was recently prompted users to upgrade it. Till this moment, I have not experienced the above scenario or anything similar for the time being. I will take note of it, but I will encourage similar Firefox users to share their experience to ascertain if its a linked or isolated incident.

My BrickLink Store // Sign up for Reviewers Academy // Trains & Town Reviews // Black Knights Kingdom (EBRP) // Watch out EB News!

Click here to find out more about WhiteFang


New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide


My name is Wilhalm Bloodaxe and I am back to be part of the Ragnarök Now Redux.

Lord Kenneth Valise, Level 1 Knight, 28yrs old human
Power: 4 Health: 10/10 Gold: 10
Inventory: One potion, a Greatsword (WP: 3) and a Shield (SP: 2)


#42 Rick

Rick

  • Subtle like a hammer


    Posts: 7900
    Joined: 11-February 09
    Member: 5261
    Country: The Netherlands

Posted 23 February 2010 - 10:20 AM

No problems here (WinXP Pro and Firefox 3.5.8).

#43 Big Cam

Big Cam

  • A good mood, too.


    Posts: 13999
    Joined: 02-April 09
    Member: 5701
    Country: USA

Posted 23 February 2010 - 01:20 PM

Sounds like an isolated problem.  I'm on IE and I've never seen this problem.

#44 Millacol88

Millacol88

  • Pokey


    Posts: 1869
    Joined: 11-February 08
    Member: 2723
    Country: Canada

Posted 23 February 2010 - 01:40 PM

I'm on the latest version of Firefox on Vista 32-bit. I haven't experienced anything like this. When did it start happening (might have something to do with the new server).

#45 Sandy

Sandy

  • It's definitely not an anagram!


    Posts: 10890
    Joined: 31-May 08
    Member: 3211
    Country: Finland

Posted 23 February 2010 - 06:50 PM

View PostMillacol88, on Feb 23 2010, 03:40 PM, said:

When did it start happening (might have something to do with the new server).

Like I said, I first noticed it yesterday, but I wasn't able to get here much during the weekend, so the problem could've appeared then already.

Oh well, I guess I'll just have to hope it passes... :sceptic:

~Now playing as Ellaria Arbour the Druid in Heroica RPG!~


#46 Bonaparte

Bonaparte

  • Christmas Moose


    Posts: 14522
    Joined: 22-June 06
    Member: 822
    Country: Belgium

Posted 23 February 2010 - 07:01 PM

Weird problem. Maybe start by cleaning all cookies and give it another try.

Want to find out more about our Reviewers Academy? Just click the logo.



Posted Image



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here



Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide






#47 Rick

Rick

  • Subtle like a hammer


    Posts: 7900
    Joined: 11-February 09
    Member: 5261
    Country: The Netherlands

Posted 23 February 2010 - 07:02 PM

Did you try to delete cookies for Eurobricks yet? No specific reason to expect that to work, but you never know.

#48 Sandy

Sandy

  • It's definitely not an anagram!


    Posts: 10890
    Joined: 31-May 08
    Member: 3211
    Country: Finland

Posted 24 February 2010 - 11:16 PM

Thanks for the suggestions, but nothing I've done so far has helped with the problem. Sometimes my posts go through normally, but mostly I still have to go back and click the "Add Reply" button again.

I'll try another browser tomorrow, to see if that helps. :sceptic:

~Now playing as Ellaria Arbour the Druid in Heroica RPG!~


#49 ghyde

ghyde

    Posts: 53
    Joined: 08-January 05
    Member: 158
    Country: Australia

Posted 30 October 2010 - 01:55 PM

Recently I changed my forum preferences for 'watched topics', under View/Posting/Email Prefs, to 'no email notifications'. There is a checked mark next to 'watched topics' does this need to be uncheckmarked before the board stops sending me emails?

I don't know where to find information on this on Eurobricks itself! :wacko:
Cheers ...

ghyde

#50 Big Cam

Big Cam

  • A good mood, too.


    Posts: 13999
    Joined: 02-April 09
    Member: 5701
    Country: USA

Posted 30 October 2010 - 01:59 PM

View Postghyde, on 30 October 2010 - 01:55 PM, said:

Recently I changed my forum preferences for 'watched topics', under View/Posting/Email Prefs, to 'no email notifications'. There is a checked mark next to 'watched topics' does this need to be uncheckmarked before the board stops sending me emails?

I don't know where to find information on this on Eurobricks itself! :wacko:
yes, you want to uncheck the "watched topics" checkbox.  That is like subscribing to a thread.  Typically you only want to watch topic you are very interested in and want the notifications.

Even after unchecking that, you'll want to go to your profile and UNwatch the threads you've already been subscribed to.


In your user proflie, in the upper right corner, click edit profile.  
Then click forums
Then under View/posting/email preferences, disable the watch every topic box.



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users