Jump to content


Login Issues


57 replies to this topic

#1 Darth Legolas

Darth Legolas

  • Oh boy vomit brick!


    Posts: 2217
    Joined: 15-December 08
    Member: 4695
    Country: Well umm....

Posted 20 December 2008 - 04:17 PM

Hi,  I'm having some log-in troubles. I checked myself off as "remember me," on both the site and my computer, but every day it logs me out when I close this tab. Is that the way the site works, or is it a problem?

Also, whenever I go to the forum it logs me in automatically, even though the front page says I'm offline!  :tongue:
...I have a Death Star...

#2 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19369
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 20 December 2008 - 04:21 PM

That's a problem. So do you need to log in everyday or not? I'm a bit confused after reading your last line...





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#3 Skipper 24

Skipper 24

  • I live in Engalnd


    Posts: 2134
    Joined: 03-August 07
    Member: 1851
    Country: England

Posted 20 December 2008 - 04:42 PM

Which web browser do you use? Also are you saying your computer logs you in but doesn't show yourself online?
Posted Image <-- Thanks Hound Knight
Flickr Brickshelf

#4 VBBN

VBBN

  • Teaching is made up of patience


    Posts: 5384
    Joined: 27-May 07
    Member: 1621
    Country: United States

Posted 20 December 2008 - 04:44 PM

Yes, I m having the same Remember me problem as him.

I use Internet Explorer.

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide | Tutorials

Posted Image


#5 Bonaparte

Bonaparte

  • Christmas Moose


    Posts: 14483
    Joined: 22-June 06
    Member: 822
    Country: Belgium

Posted 20 December 2008 - 05:41 PM

That's most probably a cookie problem on your PC.

Try the "cookie cleanup procedure" which you will find on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, restart your browser!

Want to find out more about our Reviewers Academy? Just click the logo.



Posted Image



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here



Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide






#6 VBBN

VBBN

  • Teaching is made up of patience


    Posts: 5384
    Joined: 27-May 07
    Member: 1621
    Country: United States

Posted 20 December 2008 - 11:01 PM

View PostBonaparte, on Dec 20 2008, 11:41 AM, said:

That's most probably a cookie problem on your PC.

Try the "cookie cleanup procedure" which you will find on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, restart your browser!
Will that delete anything vital? (settings, etc.)

Oh, and my name is on that screenshot. :thumbup:

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide | Tutorials

Posted Image


#7 Darth Legolas

Darth Legolas

  • Oh boy vomit brick!


    Posts: 2217
    Joined: 15-December 08
    Member: 4695
    Country: Well umm....

Posted 21 December 2008 - 02:42 AM

I use firefox, and thanks for the advice! By the way, what I meant was it logged me out every 3 hours or so, but when I close this browser and open it 5 minutes later it thinks I'm logged out, but I'm not. I'll try thre cookie cleanup though!  :thumbup:
...I have a Death Star...

#8 LuxorV

LuxorV

  • Will Cat Accordingly.


    Posts: 6341
    Joined: 11-July 07
    Member: 1771
    Country: Italy

Posted 22 December 2008 - 08:33 PM

View PostVBBN, on Dec 21 2008, 12:01 AM, said:

Will that delete anything vital? (settings, etc.)

Oh, and my name is on that screenshot. :thumbup:
Don't worry, it won't delete your settings. It will only delate cookies, which are: these things :tongue:
Every time you'll open EB again, the cookies will be generated (or sent to your PC by the site, if you prefer) anew :wink:


LuxorV

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide


Looking for new decals or help customising your LEGO elements? Check the Minifig Customisation Index!

My Brickshelf --- My Flickr


#9 GloriusShadow

GloriusShadow

    Posts: 119
    Joined: 27-March 08
    Member: 2942
    Country: Norway

Posted 22 December 2008 - 11:25 PM

I have the same problem.
I was always logged in when I came to the site, but a week ago or so,I started to get logged out every time I left the eurobricks website.
Annoying. :hmpf_bad:
Very Annoying.  :angry:
And im pretty sure its not my computer.
Id appriciate if it gets fixed,if thats even possible :alien:



View PostBonaparte, on Dec 20 2008, 06:41 PM, said:

That's most probably a cookie problem on your PC.

Try the "cookie cleanup procedure" which you will find on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, restart your browser!


It seems like the cookie method doesent work...damn.  
By restarting browser,you mean cross out and go to the website again?

Edited by GloriusShadow, 22 December 2008 - 11:24 PM.

The Well of Creativity,my mocpage
Please,leave a comment!

"Heroes never die.
They live on in tales"

Like Star Wars Force Unleashed?
Join My TFU flickr group

"A white paper is a door of possibilities for those who are gifted imagination"
Qoute by me,GloriusShadow.
Posted Image

#10 Bonaparte

Bonaparte

  • Christmas Moose


    Posts: 14483
    Joined: 22-June 06
    Member: 822
    Country: Belgium

Posted 23 December 2008 - 12:19 AM

View PostGloriusShadow, on Dec 23 2008, 12:25 AM, said:

It seems like the cookie method doesent work...damn.  
By restarting browser,you mean cross out and go to the website again?
It means: close the application and start it again. Are you sure are cookies are gone?

Want to find out more about our Reviewers Academy? Just click the logo.



Posted Image



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here



Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide






#11 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19369
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 23 December 2008 - 12:19 AM

View PostGloriusShadow, on Dec 23 2008, 09:25 AM, said:

By restarting browser,you mean cross out and go to the website again?
Depends on your settings and browser. No offence intended, but for some people it's easier to just restart the computer.





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#12 Dennimator

Dennimator

  • Not so bright... light yellow


    Posts: 1460
    Joined: 12-July 08
    Member: 3510
    Country: Sweden

Posted 23 December 2008 - 08:10 PM

View PostBonaparte, on Dec 20 2008, 06:41 PM, said:

That's most probably a cookie problem on your PC.

Try the "cookie cleanup procedure" which you will find on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, restart your browser!
Hey, why is google.com there as a member? (At the far right.)
Google likes LEGO, too. :tongue:

#13 Tim Bit

Tim Bit

    Posts: 573
    Joined: 11-October 08
    Member: 4121

Posted 23 December 2008 - 08:21 PM

I use safari and It always remembers me.
I'm pretty sure you can get safari from some type of site.
"I'm proud to be Canadian...eh!"

#14 starstreak

starstreak

  • RA Anniversary had won over the 'Malevolence'


    Posts: 692
    Joined: 23-January 09
    Member: 5099

Posted 25 March 2009 - 10:00 PM

Anybody else started having issues where you have to login everytime even if you tell it to keep you logged in while on the computer.  But every time I shut the browser window, it asks me to log in again when I come here.  I checked and my cookies are on for this site.  So I thought I would check if anybody else is having this issue.

#15 Darth Legolas

Darth Legolas

  • Oh boy vomit brick!


    Posts: 2217
    Joined: 15-December 08
    Member: 4695
    Country: Well umm....

Posted 25 March 2009 - 10:02 PM

Me too! It was fine for a while, until today, and it started happening again! So annoying!  :hmpf_bad:
...I have a Death Star...

#16 Commander Red Hat

Commander Red Hat

  • Leader of the Redcoats!


    Posts: 5450
    Joined: 26-August 07
    Member: 1914
    Country: Netherlands

Posted 25 March 2009 - 10:04 PM

Check if your cookies are on.
When you erase the cookies, it will not remember your login details the next time also.

Hope that helps. :classic:
Why do you need TLC to make sets for you, all you really need is parts...be creative!

The build a frigate tutorail!

New members please read the guidelines.
If you have any trouble in posting, deeplinking etc, please consult the
tutorials, or the help
section.
My Flickr

#17 starstreak

starstreak

  • RA Anniversary had won over the 'Malevolence'


    Posts: 692
    Joined: 23-January 09
    Member: 5099

Posted 25 March 2009 - 10:14 PM

Ok, that was strange.  This is MY browsers fault.  For some reason, it enabled a security block only for eurobricks.  I had it removed and now it works.  Sorry.  You can close this.  Btw, for people with the same issue, it was under "Privacy" and "sites" button.  I never went there, but it was set to always block.

#18 Peppermint_M

Peppermint_M

  • Grumpy moo


    Posts: 8150
    Joined: 21-December 08
    Member: 4757
    Country: Wales.

Posted 25 March 2009 - 10:37 PM

It's fine for me on Firefox (but then I get firefox to remember for me)

There are no red lights in a car chase!


New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide | Tutorials


Tesni Hightribe

In Heroica the RPG


#19 Darth Legolas

Darth Legolas

  • Oh boy vomit brick!


    Posts: 2217
    Joined: 15-December 08
    Member: 4695
    Country: Well umm....

Posted 25 March 2009 - 11:13 PM

Funny thing is, I didn't change anything, now it's fine!  :tongue:
...I have a Death Star...

#20 Fluyt

Fluyt

    Posts: 561
    Joined: 06-April 08
    Member: 2980

Posted 25 March 2009 - 11:22 PM

I had the same thing. I didn't change anything (and didn't remove cookies), and all of a sudden I had this problem.
Now I just use http://www.eurobrick...dex.php?act=idx (instead of just www.eurobricks.com) as the url and it's fine.

#21 Natman8000

Natman8000

  • Dorky Obnoxious Tusken Accountant


    Posts: 2289
    Joined: 27-February 08
    Member: 2813
    Country: USA

Posted 26 March 2009 - 03:30 AM

Also, it has been happeninig to me. I think it stopped though.
Posted Image   Posted Image

#22 prateek

prateek

  • Study hard!


    Posts: 10412
    Joined: 09-July 05
    Member: 426
    Country: Canada

Posted 27 March 2009 - 02:13 AM

that happens to me on my laptop but not the desktop :sceptic: anyway, there's already a topic like this here: http://www.eurobrick...showtopic=25978

Edited by prateek, 27 March 2009 - 02:14 AM.


#23 Eskallon

Eskallon

  • Plays with His Ponies in the Corner of His Exploding Glass House


    Posts: 1920
    Joined: 21-November 08
    Member: 4444
    Country: United States

Posted 12 April 2009 - 03:02 PM

Well recently I was using a different computer to access EB and I found it would not log me out. It says I am logging out but then it resumes without logging me out. This can be rather frustrating as I don't want to be banned as somone elso does something against the rules.

Is this happening to anyone else and is their a way to fix this?

#24 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19369
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 12 April 2009 - 03:06 PM

What browser was this with? I've never had this problem... but I don't generally need to log out. I do see how it could become a big issue though.





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#25 Eskallon

Eskallon

  • Plays with His Ponies in the Corner of His Exploding Glass House


    Posts: 1920
    Joined: 21-November 08
    Member: 4444
    Country: United States

Posted 12 April 2009 - 03:19 PM

Well I was using internet explorer which is what I normally use and I have never had a problem with it before.

I think I managed to fix the problem on my own as I simply decided to log off the actual computar.( I had previously tried this and it hadn't worked). Anyway then I came back on and it was logged off on eurobricks. I am very sorry to waste your time Siegfried. I think it may have just got stuck.

I think this topic can now be closed down or locked.



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users