Jump to content


Problem with "Remember Me" function?


12 replies to this topic

#1 Derek

Derek

  • Sith no more


    Posts: 2065
    Joined: 10-October 07
    Member: 2075
    Country: USA

Posted 17 February 2009 - 02:38 AM

For a few days, I have came to the Eurobricks homepage, and found that the "Remember Me" function isn't working. When I go to log in, the box is ticked, but it does not work. Is this a system wide problem, or just my computer?

Thank you!
-darthperson

View PostIgnited_Impulse, on 20 September 2010 - 01:51 AM, said:

Dude, you've got a Final Fantasy sig and you're on a lego forum....arguing about elves. Try not to think you're some cool guy because you don't play D&D
My Flickr Account

#2 Ricecracker

Ricecracker

  • Stormed Out


    Posts: 4662
    Joined: 25-November 07
    Member: 2221
    Country: Canada

Posted 17 February 2009 - 02:41 AM

It's working fine for me. I do remember though, that about 2 months ago (and for a while before that), I wouldn't be logged in when I went to the frontpage, but when I clicked forums, it automatically logged me in. Basically I just couldn't see new PMs from the frontpage.

#3 prateek

prateek

  • Study hard!


    Posts: 10402
    Joined: 09-July 05
    Member: 426
    Country: Canada

Posted 22 February 2009 - 01:07 AM

it works on my home pc but on the laptop it doesnt ......... strange

#4 VBBN

VBBN

  • Teaching is made up of patience


    Posts: 5177
    Joined: 27-May 07
    Member: 1621
    Country: United States

Posted 22 February 2009 - 01:32 AM

Same problem with me. It's a server problem, like Phpbb.

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide

Posted Image


#5 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19313
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 22 February 2009 - 02:17 AM

View PostVBBN, on Feb 22 2009, 11:32 AM, said:

It's a server problem, like Phpbb.
No it's not! It's a local issue, generally caused by cookie confusion of the users browser. Let me assure you that I have never had this problem on EB. Clear your EB cookies and the problem is often fixed. How does one to this? Here is a site that offers advice, but sometimes pressing this...

Posted Image

...does the trick. (It's on the main page near the bottom.) Remember to re-start the browser afterwards and good luck!





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#6 pr0visorak

pr0visorak

  • Silvery Provo


    Posts: 912
    Joined: 24-July 08
    Member: 3570
    Country: Singapore

Posted 22 February 2009 - 09:45 AM

Thanks for clarifying! Now to go and see wether it works... :classic:
2nd Singaporean in Eurobricks and first few to enter the Singapore F1 Night Race on the 1st day!

Today is the Star wars Clone wars Ryloth the trilogy!
Posted Image

#7 VBBN

VBBN

  • Teaching is made up of patience


    Posts: 5177
    Joined: 27-May 07
    Member: 1621
    Country: United States

Posted 05 April 2009 - 07:12 PM

Oky, so I log in. An hour later, it logs me off. WTF? I log back in, click on "add reply", type in my message, and it says I have to log back in! I've tried everything, from clicking remember me, to deleting board cookies, to using other internet hosts, it just doesn't work. Any suggestions?

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here

Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide

Posted Image


#8 Skinny Boy

Skinny Boy

    Posts: 1021
    Joined: 04-February 06
    Member: 650
    Country: Ireland

Posted 06 April 2009 - 12:32 PM

I realised now I'm having issues with logging in. I never reset my cookies when the site moved some time ago, and since then I have been logging in every time I came to the site. Now, its kinda random. Like this morning, I went onto EB, and I was already logged in. Its not a problem, just starting to give me false hope that it may happen again  :grin:
======================================

Posted Image

FlickR

#9 brickzone

brickzone

  • No Relation


    Posts: 861
    Joined: 13-January 08
    Member: 2481
    Country: Ireland

Posted 06 April 2009 - 01:08 PM

On my laptop, if I visit the frontpage by any means other than link inside the forum, I am magically logged out!

#10 Bonaparte

Bonaparte

  • Christmas Moose


    Posts: 14390
    Joined: 22-June 06
    Member: 822
    Country: Belgium

Posted 06 April 2009 - 01:30 PM

All I can say is to make sure all cookies are cleaned. You can find the procedures for clearing cookies of all browser-types on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, always restart your browser!

Beside this there's nothing I could think of to solve login problems. I'm a lot on EBs with many PC's using different browsers (IE and Firefox) and never have any problems.

Want to find out more about our Reviewers Academy? Just click the logo.



Posted Image



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here



Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide






#11 ComputerBug

ComputerBug

    Posts: 1481
    Joined: 23-October 08
    Member: 4202
    Country: USA

Posted 07 April 2009 - 12:40 AM

View PostBonaparte, on Apr 6 2009, 07:30 AM, said:

All I can say is to make sure all cookies are cleaned. You can find the procedures for clearing cookies of all browser-types on this website.

Also clicking here (on the main page near the bottom) might do the trick:

Posted Image

Afterwards, always restart your browser!

Beside this there's nothing I could think of to solve login problems. I'm a lot on EBs with many PC's using different browsers (IE and Firefox) and never have any problems.
Okay I did that and it did the absolute opposite of everything.  :cry_sad:

#12 Hinckley

Hinckley

  • Long Ranger Constraction


    Posts: 29375
    Joined: 15-September 05
    Member: 486
    Country: Chicago, USA

Posted 13 April 2009 - 12:21 AM

View Postcomputerbug, on Apr 6 2009, 06:40 PM, said:

Okay I did that and it did the absolute opposite of everything.  :cry_sad:
You mean hot snow is falling up and hamburgers are eating people? *huh*

New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here
Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide



Posted Image Posted Image


#13 Icesaber

Icesaber

    Posts: 202
    Joined: 25-January 08
    Member: 2589
    Country: South Korea

Posted 26 April 2009 - 07:25 PM

I've tried everything. I've pressed the delete cookies, I've gone into Preferences and removed all cookies, I've ticked the Remember Me box. Still it won't keep me logged in. BZP and Yahoo I have no problems, it's just EB that keeps logging me out. This is really starting to tick me off. :laugh: Is there anything I can do to keep myself logged in?
Posted Image
Credit to WookieeWarrior for the awesome (and truthful) banner!

View PostIkki o' Moopyville, on Mar 7 2009, 10:06 PM, said:

View Post---Vertea---, on Mar 7 2009, 09:57 PM, said:

Templar? Is that an animation group?
*explodes*

Templar made MNOG.

-Ikk
Only Bionicle fans will get the above quote.



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users