Jump to content


A question


5 replies to this topic

#1 Tom_castlefan

Tom_castlefan

    Posts: 139
    Joined: 15-June 08
    Member: 3309

Posted 23 June 2008 - 10:52 PM

Basically, when I post, it says I joined on the 15th of June, when in fact I did not join until the 21st.
Not overly important, just something I wondered about.

Any help in clearing this up is appreciated, thanks.
Also, apologies if this is not the right forum.

Tom

#2 KimT

KimT

  • Retired Backdoor Sneaky Sith


    Posts: 14078
    Joined: 11-November 04
    Member: 101
    Country: Denmark

Posted 24 June 2008 - 07:42 AM

Must be a time-zone thing :tongue:
I must admit that it sounds strange though.
Not knowing anything about the how's and why's concerning the site's techicallity my simple answer would be:
"Are You sure You joined when You think You joined?" :wink:

KimT [waiting for the tech staff to explain this]
When in doubt on how to do things - Check the Tutorial Index
Star Wars Forum Pool on flickr

"Onwards Men! Victory IS at hand" - Famous last words
"How can this possibly go wrong?" -Also Famous last words


Posted Image


#3 Sinner

Sinner

  • Mike's Magical Elf


    Posts: 19344
    Joined: 29-April 07
    Member: 1554
    Country: Australia

Posted 24 June 2008 - 07:53 AM

Supposedly you registered on 16th June and your first post was Jun 21.





Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Full details on the Siegfried About Me page!


#4 Tom_castlefan

Tom_castlefan

    Posts: 139
    Joined: 15-June 08
    Member: 3309

Posted 24 June 2008 - 11:47 AM

View PostSinner, on Jun 24 2008, 08:53 AM, said:

Supposedly you registered on 16th June and your first post was Jun 21.

That could be it. I have such a bad memory that I can't remember when I registered..  :tongue:
As I said, its not a big issue anyway, but i'd assume your right.

Thanks for the help,
Tom

#5 Bonaparte

Bonaparte

  • Christmas Moose


    Posts: 14451
    Joined: 22-June 06
    Member: 822
    Country: Belgium

Posted 24 June 2008 - 06:08 PM

The date and time on our server is correct (checked it), so that can't be the problem.

Want to find out more about our Reviewers Academy? Just click the logo.



Posted Image



New Member? Read This | Questions? Need Help? Ask Here



Site Guidelines | Eurobricks FAQ | Visual User Guide






#6 Tom_castlefan

Tom_castlefan

    Posts: 139
    Joined: 15-June 08
    Member: 3309

Posted 25 June 2008 - 11:40 AM

View PostBonaparte, on Jun 24 2008, 07:08 PM, said:

The date and time on our server is correct (checked it), so that can't be the problem.
Yeah it was my fault, sorry about that!  :classic:



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users