Sign in to follow this  
Followers 0
Lukemax

Image Uploading / Posting

206 posts in this topic

Eurobricks does not host pictures.

Your pictures should first be uploaded to an image hosting service such as

Brickshelf or Flickr.

Hi all, i have a few photos to upload, where is the best place to do that brickshelf? then link t to the post?

Lukemax

Edited by Fugazi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, it works now. How do I delete this post?

Edited by eti

Share this post


Link to post
Share on other sites
Edit: Never mind, it works now

The secret is to make sure you get all the way to the .jpg before copying the URL, as you've just found out. :thumbup:

I'll close this now. :classic:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys since I'm still new to the site I was wondering how to post pictures? I see the upload option at the bottom of the box but the file size says only a 100kb max, and my photos are all 468 and higher kb? I know i'm pry asking a stupid question LOL :pir-sceptic: please let me know thankyou guys!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, but this is in the wrong forum. If you have a problem post it here

Anyways first use a place to post pics like Brickshelf or MOCpages even Flickr Oh and heres tutorials for posting pics Here

:pir-classic:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey guys since I'm still new to the site I was wondering how to post pictures? I see the upload option at the bottom of the box but the file size says only a 100kb max, and my photos are all 468 and higher kb? I know i'm pry asking a stupid question LOL :pir-sceptic: please let me know thankyou guys!!!

First, you need to join Brickshelf or another image hosting service (free). Brickshelf is easy, here's a tutorial explaining it.

Then to post the pictures, just follow this tutorial.

Good luck, and welcome to Eurobricks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

[center][b][color="#694027"]•••[[url="http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showuser=5706"]MyAccount[/url]]•••[/color][/b][/center]
[center][url="http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showforum=56"][img=http://seeuploader.com//u/20090421075348AMEuroBrick2.png][/url]
[url="http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showforum=33"][img=http://seeuploader.com//u/20090421075652AMEuroBrick3.png]][/url]
[url="http://www.eurobricks.com/forum/index.php?act=home"][img=http://seeuploader.com//u/20090421075746AMEuroBrick4.png][/url][/center]
[color="#694027"][center][b]Click left for the Pirates page. Click center for the Lego "themes" category. Click right for the Frontpage News.[/b][/center][/color]

It keeps on saying that one of these image extensions is not allowed, I checked my coding, found one problem, I tried to fix it, and it wouldn't let me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I'll move this to the proper forum, where the tech-geeks will answer your question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think I'll move this to the proper forum, where the tech-geeks will answer your question.

Nevermind I fixed it. I needed to move the urls up beside the ]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nevermind I fixed it. I needed to move the urls up beside the ]

If you use the link button rte-link-button.png it writes the BB Code for you and you don't have to factor in the human error...

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason(ever since 2006) IPB quick links such as that stopped working for me. I'd click on it and it would erase whatever I put in the text box.

Edited by ZeroVelocity

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am currently trying to post pictures in another window, but every time i click the post new topic button, I get the error THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND

Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed. What does that mean? I am doing this from Flickr, which I did before and it worked just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am currently trying to post pictures in another window, but every time i click the post new topic button, I get the error THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND

Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed. What does that mean? I am doing this from Flickr, which I did before and it worked just fine.

To upload from flickr, you must click all sizes above the picture, then right click on the image, click copy image address, and put that into the image tags.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was getting this on EB while trying to post Google pics? :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried again, but was unsuccessful. :cry_sad:

And what exactly are dynamic pages?

Edited by Mraz 'Skintas

Share this post


Link to post
Share on other sites

It means you can only post links with .jpg .gif .png etc. Only links with image file extentions are accepted. All other file extentions such as .html .pdf .doc .avi etc. within the [/img] tag are refered to as dynamic pages.

I hope this helps. :pir-wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, does that mean that i remove those words, or need to link from somewhere else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Guss. This topic may be closed now, as my problem is resolved and I know what to do if it recurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're welcome ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I just tried posting part of my review in the academy, but I got the following message:

Sorry, dynamic pages in the rte-image-button.png button.

Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you click the image until that's all that is on the page? That's all that I can think of right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So I just tried posting part of my review in the academy, but I got the following message:

I followed the steps (upload to Brickshelf, copy URL, insert via rte-image-button.png button.

Any help?

Please post in code tags (use this button: rte-code-button.png ) what you are trying to post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.